Aanmelding

1. stuur uw verwijsbrief (scan of foto) naar jantje@reichling.nl, of geef per mail aan dat u het zelf betaalt

2. klik op het Aanmeldingsformulier

 

Vergoeding
Kijk even bij Kosten en vergoeding of u in aanmerking komt voor vergoeding!

Verwijsbrief
De aanmelding kan pas worden verwerkt wanneer de verwijzing in mijn bezit is, of wanneer u per mail heeft aangegeven dat u het zelf betaalt. Voor vergoeding worden er eisen aan de verwijsbrief gesteld, zie Verwijsbrief. Controleer dit zelf voor u de brief aan mij stuurt, en vraag eventueel uw huisarts om een nieuwe.

Wachttijd
De wachttijd varieert enorm. Op het moment dat u zich aanmeldt geef ik u een indicatie hoe lang clienten op dat moment hebben gewacht en uw positie op de wachtlijst. U kunt vervolgens wanneer u dat wilt, uw actuele positie navragen. De wachttijd is op 28/04/18 4-9 weken. Heeft u een intakegesprek, dan is er daarna geen wachttijd meer.

POH
POH clienten hoeven geen verwijsbrief te sturen. Zij kunnen alleen het aanmeldformulier invullen, wanneer dit in een POH consult is afgesproken.

Treeknormen
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                       ©  Jantje Reichling-de Jong

Contact

Telefoon 06-53731175
 

Psychologenpraktijk Amsterdam Centrum

Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
Telefoon:
06-53731175
KvK:
34357685
Postadres: J Marisstr 114
1058JB Amsterdam
Routebeschrijving >